Getting My uvex iş ayakkabısı To Work

Wiki Article

Evet, elektrik yalıtımlı emniyet ayakkabılarında antistatik özellik bulunabilir. Elektrik yalıtımlı emniyet ayakkabıları, elektrik şoklarından ve yüksek voltajlı ortamlardan korumak için tasarlanmıştır

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa typicalına uygun çelik parmak kapağı, two hundred jul darbeye kadar koruma sağlar.

S1: Bu standart, ayakkabının enerji emici topuk, kapalı topuk alanı, yağa karşı dayanıklı taban ve antistatik özelliklere sahip olmasını gerektirir. Ayrıca, two hundred joule darbe koruması sağlayan bir güvenlik burun kısmına sahip olmalıdır.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

Doğru ayakkabı seçimi sayesinde hareket kabiliyetinizi artırabilir ve işinizi daha hızlı ve verimli bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca doğru ayakkabılar, ayak, diz ve bel problemlerini önlemeye gardenımcı olarak genel sağlık ve performans üzerinde olumlu bir etki yaratır.

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 iş ayakkabısı kışlık deri iş ayakkabısı şeklinde söylenmesi en doğrusu olacaktır.

Bu süre, ayakkabının ne kadar kullanıldığına ve hangi koşullarda kullanıldığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yoğun bir şekilde kullanılıyorsa veya zorlu çalışma şartlarına maruz kalıyorsa, daha sık değiştirilmesi gerekebilir.

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak dayanıklı ve konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

Kaliteli malzemelerden üretilen ve işlevsel tasarımlara sahip olan mekap iş ayakkabıları, çalışanların güvenliğini sağlayarak iş verimini artırır.

Çelik burun başlığıyla two hundred jul kuvvete karşı ayak parmaklarını korur. Kaliteli materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ayakkabı, kolay parçalanmaz, delinmeye ve darbelere karşı direnç gösterir. Kaymaz dış tabanı yere sıkıca tutunur ve güvenle yürümenizi sağlar. Ayakkabıyı inşaat gibi ağır işlerin dışında doğa sporlarında da uvex iş ayakkabısı rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İnşaat işleri gibi yerlerde kullanılacak iş ayakkabılarının tabanı çivi vb. batmalarına karşı metalik bir malzeme ile de takviye edilmelidir.

This Site is utilizing a protection provider to guard alone from on-line assaults. The motion çelik burunlu iş ayakkabısı you only carried out activated the safety Remedy. There are several actions that can bring about this block together with publishing a certain term or phrase, a SQL command or malformed facts.

Report this wiki page